„Kuchenne rewolucje” są programem rozrywkowym typu reality show telewizji TVN opartym na amerykańskim formacie „Kitchen Nightmares”, nadawanym od 2010 roku. Dotychczas do emisji skierowano 343 odcinki.
Do programu zgłaszają się restauratorzy, którzy mają problem z utrzymaniem swojego lokalu. W każdym odcinku Magda Gessler – gwiazda programu - odwiedza jedną restaurację i w ciągu czterech dni dzieli się z właścicielami i personelem wskazówkami dotyczącymi pracy w branży gastronomicznej.
Najpierw obserwuje i analizuje sytuację, później komentuje ją i proponuje metody rozwiązania problemów. Zazwyczaj Gessler wprowadza nowe potrawy do menu, sugeruje zatrudnienie nowych osób czy zmienia wystrój wnętrza, nazwę i profil lokalu. Ale to nie wszystko, również prowadzi kampanię reklamową odmienionej restauracji. Kilka tygodni po przeprowadzeniu zmian ponownie odwiedza lokal, by sprawdzić, jak radzą sobie właściciele i ocenić, czy rewolucja się udała.
Ekipa programu w tym tygodniu zjawiła się w Mielcu. Rewolucje dokonują się w Restauracji Vis a Vis, która znajduje się w sąsiedztwie ulicy Jagiellończyka, chociaż sam budynek przypisany jest jeszcze do ulicy Skargi.
Restauracja Vis a Vis nie jest pierwszym lokalem w tym miejscu, wcześniej działała tam restauracja Fanaberia, a przed laty kultowe Kokomo.
Czy restauracyjne rewolucje w Mielcu okażą się sukcesem, jak przebiegała metamorfoza – dowiemy się zapewne wiosną, kiedy to można spodziewać się w telewizji TVN emisji już 26. serii programu.
Maksymilian20:39, 07.12.2022
Może w końcu będzie można zamówić coś dobrego w Mielcu, może ze rewolucje pociągnie ich na dno.
Smakosz21:45, 07.12.2022
Jak będzie po jej reorganizacji koszerne jedzenie to idę
Nika22:23, 07.12.2022
Ja również się cieszę i z chęcią po rewolucjach się tam przejdę,a nie jadam po restauracjach
Kokosz18:20, 08.12.2022
Puknij sie w leb cwoku.Moze sie jeszcze obzezaj?
Gucio07:05, 08.12.2022
Lepiej tej wiedzmy nie zapraszajcie bo splajtujecie , a w dodatku pół kuchni wam rozp.....li .
kibic godzilli08:55, 08.12.2022
i kłaki mogą być w jedzeniu
haha11:11, 08.12.2022
Gucio masz rację twoja stara do niczego się nie nadaje choć niektórzy sąsiedzi chwalą sobie
Kij08:12, 08.12.2022
A póżniej PO..j..e..b..y napiszą PARAGONY GROZY 🤣🤣🤣
haha11:13, 08.12.2022
Zgłoszono nadużycie. Komentarz został zablokowany przez administratora portalu.
do haha13:05, 08.12.2022
Odezwał się POj..eee..b - obrońca praw zwierząt !
Syt10:17, 08.12.2022
Czy będzie kebab po żydowsku?
D18312:38, 08.12.2022
Idiota
kurna19:50, 08.12.2022
będzie *%#)!& po żydowsku jak zawsze
AntyPrawak10:06, 09.12.2022
Wiesz że jak matka pracuje na ulicy to rodzi się dziecko prawicy. Gdzie twoja stara stoi?
do d..a prawak12:27, 15.12.2022
szkoda, że twoja cię nie wyskrobała oj szkoda..
Kij10:21, 08.12.2022
Oj będzie mało na talerzu a portfel pusty i cz będzie do fast fuda później by się najeść
hehe13:07, 08.12.2022
Kamienie i Kije w du....p..ie wszystko zgnije .
haha13:11, 08.12.2022
Dzisiaj rura mnie pali i czacha dymi od tych sovieckich doPOlaczy .
nico13:18, 08.12.2022
Daniem dnia będzie - grillowany KACZOR DONALD DUCK PO NIEMIECKU !
Antysocjal16:50, 08.12.2022
A na deser siwy dziadzio z kotem w pomyjach
Kaczka09:13, 10.12.2022
Po Smoleńsku. Już niedługo koniec Kalksteina. Jechać Piss, żduf i ksienży
hoj22:07, 25.01.2023
Daniem dnia będzie Kaczorski- zepsute zęby i dwa koty, miał.....
w tym15:46, 08.12.2022
Kokomo ( wtedy ) za butelkę wina dla przyjaciół policzyli sobie 100 zł - a w sklepie kosztowało 35 zł.
Nigdy tam potem już nie poszłam. Tutaj po "rewolucji" ceny też będą na pewno wysokie.
Weksel17:23, 08.12.2022
Byliśmy z znajomimi na ostatkach powiem szczeze Jedzenie fatalll☺️ kelnerki w dresach nie wymieniane talerze po gorącym daniu na nowe.Kierowmivzka kłamie co do cen alkoholu mówi że opuści z ceny a nie jest tak szczeze nie polecam tam żadnych imprez chrzcin wesel itd.
Dyabeł20:05, 08.12.2022
Dzisiaj jest moda na żarło jak w wykiwintnych restauracjach jak w warszawie , na " Banki mydlane i tafelka szkła , tak jak sobie zażyczyły te *%#)!& influencerki z Instagrama z Warszawy.. Bo dieta ... ...Rachunek z 600 zł p.s Qrwa juz wole iśc do lasu i wpier....lać korzenie.
Sokrates22:37, 08.12.2022
Jadałem w vis a vis i dobre było.
Dobre dania i pizza zwłaszcza peperoni rewelacyjne było.
zfdh dgj22:59, 08.12.2022
Juz teraz nie stac mnie na rodzinny obiad w przyzwoitym lokalu bo z mielecka wyplata to moge na pizze zabrac zone i dzieci. Chyba ze dostane podwyzke 100% to wtedy chetnie sie wybiore.
Użytkownik00:42, 09.12.2022
Naruszono regulamin portalu lub zgłoszono nadużycie. Komentarz został zablokowany przez administratora portalu.
Sznycel00:48, 09.12.2022
Na głowie ma piękne włosy a w kroczu siano i mendy 😄
Kaziu00:50, 09.12.2022
Ciekawe czy umie zrobić kacapoly i czy ma majtory czyste sprawdzić zanim wejdzie do kuchni
Bronek03:22, 09.12.2022
Ta szantrapa w Mielcu? Ale jaja, ale jaja..
haha17:11, 12.12.2022
Ta szantrapa w Mielcu bronek co twoja stara do miasta przyjechał
dd17:16, 12.12.2022
szantrapa to cię urodziła PISdo
mm17:16, 12.12.2022
Odezwali się bywalcy restauracji haha, menelowe tylko do Biedronki wystarcza .
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu hej.mielec.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
9 4
"rewolucjach" Gesler - dania na talerzu mikroskopijne, fakt ładnie podane, a ceny Ho,HO,HO !!