Zamknij
REKLAMA



Korzystając z portalu hej.mielec.pl czyli usług (dalej Usług) spółki hejgrupa sp. z o.o., ul. Szafera 33 39-300  Mielec powierzasz nam swoje informacje. W ramach poszczególnych Usług zdarza się również, że informacje to powierzasz również naszym zaufanym partnerom (dalej „Zaufani Partnerzy”) czyli stronom trzecim, które istnieją w środowisku naszych Usług, z którymi współpracujemy bezpośrednio lub pośrednio, przede wszystkim w ramach zapewnienia Ci Usług na najwyższym poziomie, jak również w ramach działań marketingowych , w tym także klienci (dalej „Klienci”) czyli podmioty, którzy bezpośrednio lub pośrednio zlecają działania marketingowe (w tym np. wysłanie mailingu lub emisję reklamy na powierzchniach portalu)

Polityka prywatności służy jako pomoc w zrozumieniu, jakie dane zbieramy i w jakim celu oraz do czego je wykorzystujemy.

Administratorem danych jest firma hejgrupa sp. z o.o., ul. Szafera 33 39-300  Mielec (dalej HEJGRUPA) oraz Zaufani Partnerzy w tym Klienci stale współpracujący z firmą HEJGRUPA.

Dane osobowe są zbierane w ramach korzystania przez naszych Użytkowników z naszej strony internetowej wraz z funkcjonalnościami na niej udostępnianych, w tym zapisywanych w plikach cookies, które są instalowane na naszej stronie przez nas oraz naszych Zaufanych Partnerów. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.

Przetwarzamy dane, które podajesz lub pozostawiasz w ramach korzystania z Usług portalu hej.mielec.pl. Najczęściej ta współpraca ma na celu dostosowywanie reklam, które widzisz na naszej stronie internetowej do Twoich potrzeb i zainteresowań oraz wykonywanie różnych badań mających na celu polepszanie usług internetowych i dostosowywanie ich do potrzeb użytkowników.

Zakres danych przetwarzanych w poszczególnych Usługach może się różnić – informacje w tym zakresie możesz zawsze znaleźć w panelu powiązanym daną Usługą.

Zgodnie z obowiązującym prawem dane mogą zostać przekazywać podmiotom przetwarzającym je na zlecenie administratora np. dostawcom usług IT, agencjom marketingowym, podwykonawcom naszych usług, Zaufanym Partnerom oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądom lub organom ścigania, gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną.

Wszystkie zgromadzone dane wykorzystywane są w zależności od rodzaju uzyskanej zgody do:
- dopasować treści stron i ich tematykę do preferencji Użytkowników,
- dostosowywać wyświetlane reklamy do potrzeb i zainteresowań Użytkowników,
- wykonywanie badań i analiz służących polepszaniu naszych usług internetowych,
- zapewnić bezpieczeństwo usług,
- dopasować treści stron i ich tematykę do preferencji Użytkowników,
- wykonania usługi o założenie konta w portalu hej.mielec.pl
- zapewnić bezpieczeństwo usług,
- kontaktu z Użytkownikiem na potrzeby serwisu hej.mielec.pl,
- publikowanie nazwisk zwycięzców konkursów przeprowadzanych na portalu
- publikowania danych zawartych w dziale ogłoszenia
- przesyłania Użytkownikowi materiałów informacyjnych, handlowych, newslettera.
 
Jako Użytkownik masz między innymi prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw. W przypadku braku akceptacji zmian, poinformuj nas o tym na adres mailowy [email protected]

Serwis gromadzi następujące dane: adresy e-mail, loginy, numery IP, z których użytkownik łączy się z portalem oraz dane dostarczane przez pliki Cookies. Dane publikowane w systemie Ogłoszeń i Wizytówek Firm są danymi upublicznianymi przez Użytkownika i tracą charakter danych podlegających ochronie.


Użytkownik portalu hej.mielec.pl ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uzna, że doszło do naruszenia jego praw z zakresie przetwarzania danych osobowych.

Informujemy, jeżeli treść ogłoszenia zamieszczanego na portalu internetowym hej.mielec.pl, przez jakąkolwiek osobę naruszy lub narazi wizerunek osoby trzeciej poprzez naruszenie ochrony danych osobowych, firma HEJGRUPA nie ponosi za to żadnej odpowiedzialności, ale odnotowuje tego typu incydent i przekazuje organowi nadzorczemu,  publikując, udostępniając wszelkie dane tejże osoby.

Podanie danych osobowych na stronie internetowej hej.mielec.pl jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest DOBROWOLNIE WYRAŻONA ZGODA. Każdy użytkownik ma wpływ na przeglądarkę internetową i jej ustawienia, ma prawo wycofania zgody w dowolnym momencie.

Brak wyrażenia zgody na przetwarzanie DO przez administrację portalu hej.mielec.pl i jego Zaufanych Partnerów oznacza brak możliwości korzystania z portalu hej.mielec.pl i opuszczenie tej strony.

 


POLITYKA PRYWATNOŚCI PORTALU hej.mielec.pl

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przeze mnie ze strony internetowej hej.mielec.pl , w tym zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, które obejmują także niezbędne działania analityczne i zestawianie w profile marketingowe na podstawie mojej aktywności na portalu przez hejgrupa sp. z o.o., ulica Szafera 33, 39-300 Mielec oraz Zaufanych Partnerów. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją dowolnym momencie wycofać korzystając z narzędzia dostępnego tutaj, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.

© hej.mielec.pl | Prawa zastrzeżone