„Kuchenne Rewolucje” to popularny program emitowany w telewizji TVN. Główną bohaterką jest znana restauratorka Magda Gessler, która odwiedza restauracje borykające się z liczyli problemami. Celem jest poprawa jakości funkcjonowania lokalu - poprzez wprowadzenie zmian zarówno w sposobie funkcjonowania, podejściu właścicieli, ale także chociażby menu lokalu.
Właśnie z taką misją Magda Gessler pojawiła się w grudniu w Mielcu, a konkretnie w restauracji „Vis a Vis”. Jedną z pierwszych decyzji była ta dotycząca nazwy restauracji. Od tamtego czasu lokal przy ul. Piotra Skargi nosi nazwę „Latające Smaki”. Ponadto restauratorka udzieliła licznych rad i podpowiedzi właścicielom lokalu. Wprowadzono także nowe pozycje do menu, a te, które pozostały, doczekały się pewnych korekt.
W połowie lutego Magda Gessler wróciła do Mielca, by zweryfikować, jak „Latające Smaki” radzą sobie po „rewolucjach”. O tym, jakie były reakcje Magdy Gessler i jak finalnie oceniła efekty pracy restauratorów dowiemy się podczas emisji trzeciego odcinka obecnego sezonu „Kuchennych Rewolucji”, która zaplanowana została na czwartek, 16 marca o godz. 21:35 w TVN.
ArtiXXXX12:33, 03.03.2023
Chyba sie komuś daty pomyliły 3 odcinek nowego sezonu to 16.03 skoro wczoraj był 1 odcinek :D
Wszyscy wszystko wiedzą niby z obsadą uzgadniają a jeden portal od drugiego kopiuje
Ąaaaaaass12:45, 03.03.2023
Przeżywają jak stonka oprysk
11112:49, 03.03.2023
latające smaki chyba odleciały bo dalej wisi nazwa vis a vis
niestety14:18, 03.03.2023
smród pozostał
latające grubaski14:17, 03.03.2023
i znowu wyłączą forum, bo można pisać tylko dobrze, albo wcale i kuchenny balet latających grubasków w nawiązaniu do show latających smaków musi być na topie, a że ukry górą to polaków i ich inwestycje vis a vis latającego szamba należy zrównać z ziemią,
kacapy11:54, 04.03.2023
w centrum osiedla jest bar lotnika, a w menu kacapoły
zmiłuj się boże, bo kiedyś trafi nas w głowę jakiś latający ukra-bzdet
rety gwałtu co14:50, 03.03.2023
sie dzieje popularne polskie potrawy jadłospis:
1) schabowy z kapustą - poległ
2) robotniczy mielony - po transformacji ustrojowej brak
3) barszcz ukraiński - zredukowany do wersji koncentrat buraczany na kostce knor, skóra słoniny lub łyżka oleju
4) pierogi ruskie - brak, bo na indeksie
5) gulasz węgierski - aktualny, danie jednogarnkowe
6) fasolka po bretońsku - jak wyżej
7) sznycel po wiedeńsku - ekstra na zamówienie
8) golonka po bawarsku - jak wyżej
7) chleb z polepszaczem (gips budowlany)
9) pizza włoska - potrawa narodowa novum kuchnia polska nr-1
cud gospodarczy12:03, 04.03.2023
po co hejtujesz, przecież tak barszcz ukraiński gotują w restauracji u Lisów ponoć rodowite Kijowianki za 7 zeta na rękę minus najem chaty
Samo 17:09, 03.03.2023
Miejsce odtrąca a co dopiero tam jeśc.
7917:12, 03.03.2023
gruba locha maciora
bez kozery11:47, 04.03.2023
tusza restauratorek zaświadcza o niezdrowym jedzeniu w tym przybytku
Loveit 13:28, 04.03.2023
Jest super , ale do babki trza miec sily a ty chyrlawy taki to ci pasuje przysuszona
obcy jesteś17:19, 04.03.2023
nie przysuszona tylko ciupa (szczapa), młoda to ciupka, a stara kuciapa, może i lepsza taka z sadłem, bo na szczapie kości można obić, ale marketingowo ten chwyt nie przejdzie
Nie musisz22:57, 06.03.2023
Się tak szczegółowo opisywać🤣
Oli17:16, 03.03.2023
Tradycyjnie krytyka.A japo programie z przyjemnoscia pojde do "Latajacych smakow" zjesć cos dobrego ,gdyz wierzę ,ze rewolucja byla udana🙂
bez krytyki10:54, 04.03.2023
a ja japo se wsadze w swojo miche z borsz i śmioki, bo nie wspieram zajęcy z zamościa, niech ukry pice serwują idiotom takim jak sami som
a to dialekt śmoczka i nie wzienty z gumki na dziubków jeno z mojego pola śmioków, bo to moje pole nie tych ciulów z woli,
Kapi17:56, 03.03.2023
Dobre jedzonko. Szczególnie sos w gołąbkach.
Towarzystwo z komentarzy -wydaje się że nie było w środku :)
sos morse'a11:24, 04.03.2023
przysłowie pieczone gołąbki same do gąbki, owszem ale mowa o drobiu, gołąbkach hodowlanych przyrządzanych na wiele sposobów w piecu i na rosół dla wzmocnienia w chorobie, głównie suchotach,
teraz nazwa liścia kapusty faszerowanej ryżem z mięsem w różnych wariantach choćby z kapustą włoską i zamiennikiem ryżu na kaszę gryczaną i inne, potrawa duszona lub zapiekana, w sobie grzybowym i pomidorowym lub bez,
ot, wielkie mecyje i rewolucyjne mydlenie oczu jak zawsze, płać za posługę ukrom jeśli masz dwie lewe ręce, twój wybór,
Fakt20:12, 03.03.2023
Fakt nie byłem w środku, ale zdecydowałem pewnego dnia coś zamówić, w google, " na stałe zamknięte " taka informacja mnie przywitała, mówię nie możliwe przecież jeszcze odcinka nie wyemitowali i już się zamknęli ??, myślę podjadę z czystej ciekawości i ewentualnie coś kupię na mieście lub u nich zamówię, podjeżdżam i niestety odjechałem to nie przypomina restauracji sorry.
kgc00:33, 04.03.2023
Byłem przed i po rewolucjach i jest naprawdę bardzo dobrze
skala11:37, 04.03.2023
utworzono w polsce 3 klasy a) oligarcha, b) średnio zamożny, 3) niewolnik
z tego wyróżnia się 3 typy gustów a) wykwintny, b) ujdzie w tłumie, c) badziewie
no cóż11:40, 04.03.2023
każda rewolucja ma to do siebie, że jak zabraknie jej wrogów zabija własne dzieci
Limbo19:26, 06.03.2023
Jest złe nima sznycla z pyrami
Ludzie,22:53, 06.03.2023
Dajcie im wreszcie spokój. Ta zawiść was zabije kiedyś. A na pewno wróci. Zło wyrządzone zawsze wraca.🔥
kpina17:50, 10.03.2023
cholera, ja latami nie mogę doczekać sprawiedliwości, bo zło czai się w każdym zakamarku lokalnego pseudo prawa, a ty grozisz czarnym jarem,
przecież każdy ma wybór więc może spulchniać ciało w latających smakach, albo jadać lekkostrawne polskie dania
3 0
kiedy wrzuta na neta, bo tv mam w pudle w piwnicy