Mieleccy przedsiębiorcy spotkali się na pierwszym po wakacjach śniadaniu Kubka Biznesu. Tematem były fundusze unijne, a dokładniej możliwości ich pozyskiwania w celu rozwoju firmy. Prelekcje przedstawili eksperci WSIiZ w Rzeszowie: Grzegorz Karpiuk i Tomasz Krypel. Gościem specjalnym śniadania był prezydent Mielca Daniel Kozdęba. Śniadanie Kubka Biznesu odbyło się 17 września 2015 w Restauracji Weranda. Fot. ks
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu hej.mielec.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz