Nr oferty: StPr/25/1460Dodane przez: Szpital Specjalistyczny im. Edmunda Biernackiego w Mielcu
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie |
: | 1. Przestrzeganie zasad higieny, 2. Przygotowywanie i wydawanie posiłków na oddziały szpitalne zgodnie z obowiązującymi w Szpitalu normami, 3. Dbanie o należyte wykorzystywanie produktów oraz odpowiednie ich przechowywanie. 4. Zmywanie naczyń kuchennych oraz dbanie o porządek miejsca pracy i całej kuchni szpitalnej. 5. Rzetelne wykonywanie poleceń szefa kuchni oraz Kierownika kuchni szpitalnej. Praca w godz. 6.30-18.30 (12 godzin). Praca również w weekendy (w zamian przysługuje dzień wolny na tygodniu). |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas określony |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 10.09.2025 |
: | 4 666 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | Szpital Specjalistyczny im. Edmunda Biernackiego w Mielcu |
Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
Adres: | Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie |
Osoba do kontaktu: | Roksana Krzystyniak |
Numer telefonu: | 177800131, 177800140 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt z pracodawcą: - telefonicznie: Roksana Krzystyniak tel. 17 78 00 131, Edyta Hyjek tel. 17 78 00 140 - mailowo - [email protected], Dokumenty aplikacyjne tj. CV, list motywacyjny pow |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |