CHORE CENY FRATELLI ....... Czy wy też się spotkaliście z chorymi praktykami w nowej fratelce ? Dostaje ulotkę z cenami miesiac temu, zamawiam pizze i co ? Okazuje się że pizza nie kosztuje jak w ulotce tylko więcej. Ile więcej ? Nie 2 , 3 zł... 7 !! Trochę przegięcie . Jakość może i ok chociaż moim zdaniem kilka miesięcy temu na pizzach było widać składniki teraz jest ich mniej. Rozumie że ładny lokal coś nowego , składniki swierze i coś innego w Mielcu, ale bądźcie uczciwi i trzymajcie się jakiegoś poziomu bo popłynięcie....03-01-2019 10:04:13
22 16
To jeszcze nic,zawsze zamawialem pastrami czy jakos tak to sie nazywa,w kazdym razie bylo to dwie buly z miesem za 16 pln mozna bylo rowniez zamowic jedna za 9.Dzwonie ostatnio po to za 16 plus pizza,laska odpowiada ze nie ma juz tego za 16 ani za 9 bo zrobili jedno "troche mniejsze niz za 16 i troche wieksze niz za 9" no to mowie ok,cos mnie jednak skusilo zebym spytal o cene i tu lekki zonk, bo ceny nie obnizyli tylko podniesli na 20 pln co callowicie mija sie z logika.Podziekowalem,znowu zostal tylko Bunkier.
11 16
Dobrze że piszecie bo miałem zamawiać i patrze na aktualne ceny i mi sie odechciało jak za taką jakość. Szkoda bo do tego czasu były dobre ceny.
6 16
Pizza zamówiona w sylwestra- porażka. Syf totalny, drogo a nikt nie chciał tego jeść.. Rozumiem, że mało który lokal był czynny, ale żeby takie dziadostwo przywieźć.. Słaba reklama, więcej tam nie zamówię na pewno!
8 15
tak samo jest z sushi! Zamawiałam wcześniej u nich zestawy sushi 22szt po 35zł, teraz ta sama ilość kosztuje 65. Zmienił się skład dwóch rodzajów sushi - ok, pewnie - mogę dopłacić trochę więcej, ale cena skoczyła dwukrotnie
3 12
Ten lokal cały czas eksperymentuje i chce sobie znaleźć miejsce na rynku, ciekawe jestem jak to się skończy i czy w końcu nakieruje się na coś, a nie na wszystko po trochu. Ambicje są na coś dużego (co widać po znanych ludziach w kuchni) ale czy to nie jest zbyt duży kaliber jak na nasze małe miasto?
Jeśli chodzi o pizze - najlepsza w Mielcu imo to Vis a Vis
4 13
Fajnie że kombinują całkiem inne dania których nie można znaleźć w Mieleckich knajpach. Wszędzie schabowy i placek po węgiersku, oni idą krok dalej z jedzeniem. Wiele osób będzie chciało spróbować dobrego steka czy danie ala Masterchef. Większość w Mielcu pracuje na strefie i zarobki są w miarę takie same . I za ceny takie jak mają w tej chwili ludzi będzie stać dwa , trzy razy w roku coś zjeść od nich nic więcej. Kogo stać żeby stołować się hamburgerami za 28 zł ? Ludzie chcą się najeść i mało zapłaci dlatego obiadymielec czy domosfera mają ruch. We fratelce narazie ruch jest jak w każdej nowej knajpie bo ludzie ciekawi co i jak na dłuższą metę nie sądzę aby się utrzymali. Ale mimo wszystko plus dla nich za menu.
5 11
początek, mają ruch, ale z takimi cenami i doświadczeniami jakie zaznają na miejscu to za niedługo to się skończy. ja już podziękowałem.
3 13
doradzam zmienić lokal, kucharz Łukasz u "Manuela" robi najlepsze steki w mieście, a ryby to dosłownie palce lizać, że o pizzy nie wspomnę
- raz spróbujesz i wrócisz na pewno (sprawdzone !)
Naruszono regulamin portalu lub zgłoszono nadużycie. Komentarz został zablokowany przez administratora portalu.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu hej.mielec.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz