Nowe kebaby Czy ktoś orientuje się czy nowe kebaby, jeden na placu obok ING i drugi przy ulicy Żeromskiego, na przeciwko szkoły, są już otwarte ? A jesli nie, to na kiedy planowane są otwarcia ?26-11-2020 16:20:47
as12:09, 28.11.2020
Już janusze skończyłyby z tymi kebabami, bo każdy taki sam i może jakieś indyjskie jedzenie? 12:09, 28.11.2020
Miel 14:50, 28.11.2020
Kup sobie produkty i zrób w domu smacznie i zdrowo domowe jedzenie... 14:50, 28.11.2020
Falco15:28, 28.11.2020
The best of kebab is....... Mielec, ul. Szeroka... Polecam, ale jak mój przedmówca, spróbowałbym też ich kuchni regionalnej, czyli chyba indyjskiej...
15:28, 28.11.2020
Ekiller0718:53, 28.11.2020
Dziś było otwarcie Tripoli Kebab libański na Kocjana 4 budynek obok Orlenu czynne 24h /7 🙂 18:53, 28.11.2020
xx21:13, 28.11.2020
na stronie jest napisane do 02;00 21:13, 28.11.2020
Endrju21:29, 28.11.2020
Mi nie posmakował... 21:29, 28.11.2020
Zenon 10:25, 29.11.2020
Nikt nie je takiego gowna 10:25, 29.11.2020
prawda8314:54, 29.11.2020
Gosc pyta o kebaby a Wy mu swoje zdrowotne wywody wylewacie...on nie pyta czy kebab jest zdrowy, dobry. Sam jak mam ochote to sam ide na kebsa, jesli próbowaliście juz nowe miejsca to napiszcie czy da sie tam zhesc i stosunek wielkosci do ceny 14:54, 29.11.2020
Lechu15:33, 29.11.2020
Ino te baby wam we łbach. Za robote jeden z drugim by sie wzioł a nie tylko łazi i pyta: Kie te baby, kie baby? 15:33, 29.11.2020
Zynek18:09, 29.11.2020
Zjadłbym kebaba którego Mięso i sosy przygotowywane są na miejscu a nie kupione z gotowca. Rozumiem ze to droższe ale jestem w stanie zapłacić więcej za lepsza jakość 18:09, 29.11.2020
Bolo15:14, 30.11.2020
Spróbuj tego ze Starówki, ul. Szeroka, sos wg własnej receptury. Dobry..... 15:14, 30.11.2020
Chmpi20:15, 29.11.2020
Mielec stolica kebabów !! Co nowy to coraz gorszy ! I otwierany przez przybyszów niewiadoma skąd,porażka !!! 20:15, 29.11.2020
Radosny Radek08:41, 30.11.2020
Spytaj któregoś z właścicieli o skład tego kebsa, jestem ciekaw czy Ci odpowie. Niestety kebab mielony wołowo-drobiowy w 67 proc. składa się z mięsa, 20 proc. stanowi łój wołowy, a 10 to mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, czyli zmielone skórki, chrząstki i inne części ptaka. Oprócz tego standardowo dużo substancji nadających smak i wypełniaczy zwiększających objętość produktu. "Smacznego"🤣
08:41, 30.11.2020
Bolo16:38, 30.11.2020
W Przecławiu na orlenie wrócił szef na kuchnie i kebab znów najlepszy ! 16:38, 30.11.2020
Kebabozerca20:31, 30.11.2020
Dziwne ale w okolicy kocjana zniknely bezpanskie psy i koty odkad nowy kebab otwarli... 20:31, 30.11.2020
bartuś10:18, 02.12.2020
polecam jako jedyne kebaby w cairo kebab 10:18, 02.12.2020
ja15:54, 03.12.2020
ja polecma OTK z grillowanymi warzywami i feta mniam :) 15:54, 03.12.2020
Lemur10:56, 11.12.2020
Rollo z serem w DESHI na Starówce. Mogliby troszkę więcej mięska. Poza tym, bdb..... 10:56, 11.12.2020
zxc18:22, 28.11.2020
3 3
Jak ktoś koronke to może i dobry :) Dramat otwiera się kolejna buda a następna gorsza od poprzedniej. 18:22, 28.11.2020