Widząc jak wiele jest osób zaangażowanych w swoją często społeczną działalność, portal hej.mielec.pl już w 2011 roku postanowił zorganizować wyjątkowy Plebiscyt Pozytywny Mielczanin, który pokaże oraz nagrodzi pozytywnych mieszkańców naszego regionu!
W tym roku postanowiliśmy po przerwie reaktywować Plebiscyt - 23 marca poznaliśmy Pozytywnych Mielczan za rok 2022 – wybranych wspólnie przez czytelników i redakcję hej.mielec.pl.
[ZT]74280[/ZT]
Był rok 1990, kiedy Stanisław Dobrowolski wraz z synem Adamem założyli zakład mięsny. W późniejszych latach dołączyli do nich pozostali synowie. Dzisiaj firma zatrudnia ponad 600 pracowników i łączy technologię z troską o to, by wędliny wadowickie były najlepszymi produktami dla Twojej rodziny.
Kluczem do sukcesu Dobrowolskich jest wnikliwa analiza rynku mięsnego i panujących na nim trendów, dzięki łączeniu tradycji ze zmieniającymi się gustami konsumentów, firma stale osiąga sukcesy.
Dobrowolscy od zawsze preferują polskie mięso pozyskiwane z tradycyjnego chowu. Współpraca z lokalnymi hodowcami oraz dbałość o środowisko naturalne idą w parze z dbałością o ekologię, która od zawsze była wpisana w misję firmy.
Więcej informacji: dobrowolscy.pl oraz facebook.com/dobrowolscyspzoo