W dniach 5-7 sierpnia br. w rumuńskim mieście Brasov odbył się międzynarodowy konkurs kulinarny Vegetarian Culinary Cup. Polskę reprezentował Tomasz Smoczyk, szef kuchni jednego z mieleckich hoteli.
Zdjęcie 1 z 25
Zdjęcie 2 z 25
Zdjęcie 3 z 25
Zdjęcie 4 z 25
Zdjęcie 5 z 25
Zdjęcie 6 z 25
Zdjęcie 7 z 25
Zdjęcie 8 z 25
Zdjęcie 9 z 25
Zdjęcie 10 z 25
Zdjęcie 11 z 25
Zdjęcie 12 z 25
Zdjęcie 13 z 25
Zdjęcie 14 z 25
Zdjęcie 15 z 25
Zdjęcie 16 z 25
Zdjęcie 17 z 25
Zdjęcie 18 z 25
Zdjęcie 19 z 25
Zdjęcie 20 z 25
Zdjęcie 21 z 25
Zdjęcie 22 z 25
Zdjęcie 23 z 25
Zdjęcie 24 z 25
Zdjęcie 25 z 25