- Jeśli raz zakosztujesz zupy szlacheckiej z borowików to już zawsze będziesz o nas pamiętał. Warto wybrać się w podróż w czasie i skusić się na lasowiackiego chopcia w sosie porowym lub dzika w panierce z orzechów i biszkoptów. Nasz Szef kuchni Artur Florkiewicz potrafi wydobyć niepowtarzalny smak i aromat każdej potrawy - przekazuje zamkowa Restauracja Magnacka w Baranowie Sandomierskim.
Brzmi bajecznie? Ale jak smakuje! Dania z Baranowa zostały docenione certyfikatem: Szlak Kulinarny Podkarpackie Smaki.
Ze względu na epidemiczne zasady bezpieczeństwa restauracja nie może przyjmować gości, ale oferuje dania na dowóz do Mielca - wykwintny catering na wydarzenia firmowe lub prywatne uroczystości, dostarczy także swoje potrawy na przykład na pracownicze śniadanie czy obiad.
Możliwość dowozu cateringu: śniadań, obiadów, kolacji dla firm oraz obiadów czy kolacji okolicznościowych.
Warto sprawdzić słodką ofertę zamkowej cukierni: torty, ciasta, ciasteczka, deserki.